Luksus i fjellheimen

Opplev luksus midt i naturen! Vi tilbyr den beste maten og den beste servicen i de flotteste omgivelser på fjellet!

Ismenningen Lodge & Hytteutleie er en fantastisk flott luksushytte i laftet tømmer i naturlige omgivelser, med perfekte muligheter for konferanser, selskaper, julebord, bryllup eller rett og slett bare kos og hygge.

Ismenningen-10.07.09 169_1504_1000 - Kopi

Vakker beliggenhet ved en av innfallsportene til Blåfjella/Skjækerfjella Nasjonalpark i Snåsa.

Opp til 32 overnattingsplasser, flere bad med alle fasiliteter, flere kjøkken, flott restaurant med kapasitet til 75 personer, unik bar og masse flotte fellesområder.

Dere kan velge å bare leie hytten for noen dager, eller få all bevertning og fasiliteter ordnet av vårt vertskap, som skal skape den perfekte rammen til deres selskaper, konferanser o.l.

SAMSUNG CSC

Vertskapet er lidenskapelig opptatt av mat, og vi ønsker at man skal oppleve noe utenom det vanlige. Unn dere en luksuriøs all-inklusive pakke med naturen som den perfekte ramme.

Perfekt destinasjon til både vinter som sommer, og ikke minst i jaktsesongen, hvor man er midt i jaktområdene.

salen.jpg

Konferanse og selskap
Konferanselokalene er en kombinasjon av intime, hyggelige stuer og topp moderne konferanserom. Fasilitetene er de aller beste, og tilrettelagt etter nettopp dine og din bedrifts behov.

De er alle luftige og godt belyste, men de har også lysdempere.
Muligheter for grupperom.

Kapasitet

Nordstua:
Kinoopsett: 50
Klasseromoppsett: 40
Hesteskooppsett: 26

Sørstua:
Styrebordppsett: 12

Konferanseutstyr
Møterommene har projektor, flippover, penn og papir til alle, tusjer, maskeringstape og gratis trådløst internett (WiFi) til kursbehov. Vi har også tilgjengelig på forespørsel flere flippovere og evt. annet audiovisuelt utstyr.

Selskapslokaler
Storsalen i Nordfløya: opptil 75
Peisestua/baren i Nordfløya: opptil 16
Gamlestua i Sørfløya: Opp til 12

1

Mat og drikke
Insmenningen komponerer meny etter ønske, behov og sesongens lokale råvarer. Kreativitet og skreddersøm er vårt fokus for å lage den beste matopplevelsen under oppholdet deres på Ismenningen. Mulighet for selvhushold om det er et ønsket alternativ.

Aktiviteter
I forbindelse med lodge og hytteutleie, tilbyr Ismenningen jakt/fiske, fjelltur/skitur, båt/kanotur og guidet turer. Konferanseaktiviteter: alt fra teambuildingsaktiviteter til kos og sosiale aktiviteter. 

Jakt og fiske
Ismenningen tilbyr jaktkort til småviltjakt og i kombinasjon enten ved hytteleie eller om man avholder konferanse, selskap e.l. ved Ismenningen. Om vinteren er isfiske en mulighet.

Båt og kanoturer:
Bare kort unna ligger flere vann hvor man kan padle og fiske. Vi kan være behjelpelig med både båter og kanoer.

Fjelltur/Skitur:
Rett utenfor døren til Ismenningen har man nesten uendelige muligheter for fantastiske turer både for den fjellvante og den ikke fult så fjellvante. Her går man rett inn i Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark, og det er mange stier og oppmerkede løyper, samt man selvsagt bare kan gå rett inn i villmarken om man vil. Vinterstid er det uendelige muligheter for skigåing i løyper eller i terrenget.

Guidet Tur:
Ismenningen kan tilby unike opplevelser gjennom guidetur både til fots, på ski og gjennom kjøring. Her er det mange muligheter like utenfor døren.

Ta kontakt med oss for tilbud eller mer informasjon:

Ansattebilde
Christina, Kathrine, Anne, Monica og Christine