Gulburet

Mellom kyr og fjøs, ligger det en spennende opplevelse og historie og venter på deg. Frist ganen med kortreist mat fra nabogårder og nybakt brød fra gårdens bakeri. I Bestemorsstua og Smia kan grupper nyte historiske måltider og eget gårdsbrygget øl etter møte i det moderne konferanselokalet på låven.

297 2x1

Gårdens kulturminner og bygdekokkenes oppskrifter gir grunnlag for gode opplevelser, alt med inspirasjon fra ny og gammel tid.

Kapasitet Smia
Lunsj/Middag: 40-45 personer
Kaffeservering: 50 personer

Kapasitet Bestemorstua
Lunsj/middag:
40 personer fordelt på 5 bord
50 personer fordelt på 6 bord

Kapasitet møtelokalet
Langbord: 18 personer
Klasserom: 25 personer

Alt av teknisk utsyr og internett.

IMG_4883 2x1 Smia

Vertskapet forteller, og leser gjerne fra gårdens gamle dagbok anno 1892.

Aktiviteter

Gårdens øl og historie
Bonden og brygger byr på gårdens øl og du får høre historia om gården og Dagboka anno 1892.

Fra potet til potetkak
Ta en potet,kok og skrell,elte og kjevle – og du smaker en ektet potetkak !

Bli med på kornet fra maling til brød
Følg det hele kornet gjennom kverna,deigen, elting og til nydelige brød !

Besøk og smaker i gårdsbutikken
En bugnende gårdsbutikk med fristende lukter og smaker fra andre og egne produkter, med smaksprøver og en trivelig handel.

Rundtur rundt Den Gyldne Omvei
Gårdsmat, kunst & håndverk og vakkert kulturlandskap

gulburet liv elin

Ansattebilde
Christina, Kathrine, Anne, Monica og Christine

Ta kontakt med oss for tilbud eller mer informasjon:

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s