Slakteriloftet på Berg

Slakteriloftet med sin spesielle atmosfære og flotte utsikt er det perfekte sted for møter, dagskonferanser, firmafester og festlige anledninger som selskap, bryllup, konfirmasjon og julebord. Få tilrettelagt en fin kombinasjon mellom kortreist og ureist ekte gårdsmat, akevitthistorie og ev. møtetid. Et besøk i landhandleriet kan også være et fint avbrekk.

Oslo 20060906 Reise-VG fra Den Gyldne Omvei som ligger på Inderøy i Nord-Trøndelag. Kirsti og Svein Bærfjord driver eget slakteri og gårdsutsalg på Berg Gård ved Kjerknesvågen FOTO: MAGNAR KIRKNES
FOTO: MAGNAR KIRKNES

Kapasitet møterom over brenneriet
Langbord: 20 personer

Kapasitet Slakteriloftet
Fra 12 – 80 personer for selskap
45 personer fordelt på småbord for møte

Alt av konferanseutsyr tilgjengelig.

Overnatting:
Ønskes overnatting, anbefaler vi Jægtvolden fjordhotell, Husfrua gårdshotell på Inderøy og Quality Hotel Grand Steinkjer.

berg gård 3

Mat og Drikke
Kortreist og ureist ekte gårdsmat kan nytes i det flotte Slakteriloftet – et spisested med sjarm og sjel, spesiell atmosfære og flott utsikt. Berg gård er Norges første godkjente gårdsslakteri for småfe. Opplev smaken av ny akevitt fra Inderøy, 119 år etter siste flaske ble tappet på Sundnes Brenneri. På Berg Gård gjenoppstår tradisjonen, med entusiasme og glemt kunnskap.

berg akevitt2

Aktiviteter

Akevitthistorie
Vi arrangerer akevittopplevelser hele året på forhåndsbestilling. Kombiner gjerne dette med et ureist måltid på Slakteriloftet.

Historiefortelling – human kjøttproduksjon
Få innføring i gårdsdriftens aktiviteter og historie rundt det å ta vare på dyrene og prosessen for å få bedre kvalitet på sluttproduktet. Smaksprøver av gårdens ureiste spekemat.

Gammeldags landhandel
I gårdsbutikken på Berg gård har vi prøvd å gjenskape en krambu fra gamle dager. Gamle skilt, bokser og snurrepiperier kombinert med hengende spekepølser og tørka kjøtt. Lukta fra røkte pølser, blandet med lukta av tjære fra Berg Special Lærsmørning, gir en spesiell opplevelse. Her selges produkter fra vårt gårdsmatkjøkken og  håndtverksprodukter og gårdsmat fra andre produsenter.

Kultursti
Det går en natur- /kultursti gjennom området, og det er utsikt, rasteplass med benker, bord, ildsted og utedo.

Guidet rundtur langs Den Gyldne Omvei

Berg gård 66

Ta kontakt med oss for tilbud eller mer informasjon:

Ansattebilde
Christina, Kathrine, Anne, Monica og Christine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s