Øyna – Møter, Kurs og Selskap helt øverst på Inderøy

Øyna, som ligger helt øverst på Inderøy’s tak, har nå utvidet sitt tilbud for møter og kurs. Det nye konferansebygget er ideelt for dagsmøter, kveldsmøter og lunsj til lunsj møter. I tillegg kan de tilby fantastisk vakker panoramautsikt over bl.a Trondheimsfjorden og Borgenfjorden.

nye-kk2-oyna-2x1

KONFERANSEROM
Rustikk konferanserom på toppen av Inderøy, med panoramautsikt over Trondheimsfjorden og Borgenfjorden. Lokalet sto ferdig sommeren 2016, og ligger i tilknytning til resten av fascilitetene.

Kapasitet:
Opp til 40 personer
Alt av teknisk utsyr tilgjengelig. Har dere spesielle ønsker, gjør de alltid sitt ytterste for å legge til rette for et vellykket opphold.

 

Foto: Sven Erik Knoff
Foto: Sven Erik Knoff

Langhuset
Langhuset er vår gildehall. Det flotte, unike lokalet kan brukes både til lunsj/middag og samling. Byggeskikken er hentet fra langt tilbake i tid med solid håndplukket gran i stolper og malmfuru i gulv, tak og vegger. Her kan vi dekke til opptil 150 personer, men det egner seg også for mindre grupper.

Langhuset har en helt spesiell atmosfære som må oppleves. Når alle stearinlysene er tent og belysningen ellers er dempet, er stemningen i huset nesten magisk.

Foto: Sven Erik Knoff
Foto: Sven Erik Knoff

Kapasitet
Selskap: Opp til 150
Møte: Opp til 30
Alt av teknisk konferanseutstyr tilgjengelig.

Litjstua
Litjstua huser restauranten vår og den er satt opp etter gammel byggeskikk med en moderne vri. Den kan brukes både til lunsj/middag og samling. På godværsdager kan du spise ute. I regnvær kan du sitte inne i Litjstua og likevel nyte utsikten. På sommerstid er restauranten åpen hver dag.

Kapasitet
Selskap: Opp til 60
Møte: Opp til 15
Alt av teknisk konferanseutstyr tilgjengelig.

I 2016 kommer det også til å bli ferdigstilt et nytt konferanse- og selskapsbygg.

RUA_5258

Aktiviteter
Rundt husene på Øyna er det tilrettelagt for sosiale aktiviteter og teambuilding som trigger konkurranseinstinktet og som egner seg for kollegaer, venner og familie. Kombiner gjerne matopplevelser med sosiale aktiviteter- enten det er i forbindelse med lunsj, selskap eller en kursdag.

Øynamester
en femkamp som kan rigges som ute eller inneaktivitet, alt etter ønske og årstid. Det blir garantert stemning og utfordrer ulike ferdigheter.

Quiz

Forballgolf
En sosial og morsom miks mellom fotball og golf. En runde garanterer en god latter eller to. Vi har to fotballgolfbaner å velge mellom; en med 9 hull og en med 18 hull. Banene snirkler seg i ett vakkert og variert kulturlandskap.

Ølkurs med Inderøy Gårdsbryggeri
kurs og ølsmaking med bryggerimester Steinar Kvam ved Inderøy Gårdsbryggeri.

Vandringstur
Til et kulturminne- en demning fra ca 1850 tilhørende Sundnes Brenneri. Kaffe fra svartkjel, fingermat og fortelling om familien Lysholm sin historie i gapahuken ved demningen. Akevittsmaking av 3 forskjellige Lysholm akevitter. Akevittvandringstur kan godt kombineres med middag på Øyna

Natursti
som tar dere med en tur i kulturlandskapet. Her lønner det seg å ha aldersspredning på laget.

Rundtur rundt Den Gyldne Omvei
Gårdsmat, kunst & håndverk og vakkert kulturlandskap

Ta kontakt med oss for tilbud eller mer informasjon:

Ansattebilde
Christina, Kathrine, Anne, Monica og Christine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s