Mat med historisk ramme

I Restaurant Skalden kan du få kjøpt alt fra en kopp kaffe og kaker til middag og småretter med godt drikke. Her serveres en spennende brasserimeny med innslag av lokale råvarer, samt «dagens middag». Frokost og lunsj serveres også her.

S_18.jpg

Vi skreddersyr også selskap og arrangement for alle anledninger til grupper fra 5 – 250 personer.

Gilde på Stiklastadir
En majestetisk middelaldergård. Gode historier fra tida da ære, makt og den sterkestes rett var naturlige deler av hverdagslivet. Med langhuset på Stiklastadir klar for besøkende, kan vi love nye, store hendelser på Stiklestad!

s3_8 (3)

Historisk måltid med bugnende matbord og frodige fortellinger. Husfrua Hallgjerd står klar med åpne armer for gode venner som kommer på besøk! Med vikingkapper på og et bugnende buffetbord med datidas matretter, mjød og vin er kvelden skapt for trivelig lag i en stemningsfull atmosfære. Gilde på Stiklastadir kan avholdes etter bestilling hver dag gjennom hele året.