Stiklestad Hotell

Helt siden Olav den Hellige falt i slaget mot bondehæren i 1030, har Stiklestad hatt sin unike plass i historien. Stiklestad Hotell har 52 store familierom.

Stiklestad nasjonale kultursenter og Stiklestad hotell, Verdal, Innherred

Her kan du trekke deg tilbake etter dagens opplevelser på Stiklestad og nyte utsikten over kulturlandskapet utenfor. Rommene i Stiklestad Hotell er romslige og har en moderne utforming, samtidig som materialvalget skaper en lun stemning.

Suite (2)

Stiklestad Hotell har også 4 store suiter, kledd i kongelige farger, slik at du kan bo som konge eller dronning på slagstedet Stiklestad. Suitene egner seg også som små møterom eller til eksklusive middager. Fleksible løsninger med tilknytningsrom gjør mulig både 2- og 3-roms suiter

galleri leidangen, stiklestad hotell 006