Idyll ved fjorden

Jægtvolden Fjordhotel ligger vakkert til ved fjorden i naturskjønne omgivelser langs Den Gyldne omvei i Inderøy kommune, knapt en time fra Trondheim.

Jægtvolden Fjordhotell ligger idyllisk ved sjøen på Inderøy

Konferanse og selskap
Jægtvolden tilbyr mange ulike møterom i smakfulle og rolige omgivelser. Vi legger til rette for at arbeid og hygge skal gå hånd i hånd.

Kapasitet og oppsett:
Skipet
Klasserom: 60
Kino: 80

Plenum
Klasserom: 70
Kino: 90

Dansplatt
Klasserom: 90
Kino: 120

Havestua
Hestesko: 20
Klasserom: 24
Kino: 40

Forpiggen
Styrebord: 20
I tillegg har vi 4 små/grupperom for opp til 12 personer som også kan slås i hop, med kapasitet opp til 22 personer og Midsal som tar inntil 25 i klasserom.
Vi tilpasser og fordeler møterom etter gruppens størrelse og program.

Møteutstyr
Projector, lyd og lerret i alle møterom/grupperom
Pc tilgjengelig
Trådløst bredband med nye WIFI spotter
Penn/papir etc er tilgjengelig

Jægtvolden Fjordhotell ligger idyllisk ved sjøen på Inderøy

Aktiviteter
Lystbetont konkurranse hvor alle kan bidra – her utfordres lederegenskaper, samspill, klokskap og konkurranseinstinkt. Og alle egenskapene må settes i system for å oppnå resultater. Vi kombinerer aktivitetene og tilpasser dem deres ønsker og tidsplan.
Aktiviteter for grupper fra 6 – 160 personer.

Vinsmaking
I hyllene finner du mange godbiter fra bla Bordeaux og Burgund. Innholdet i kjelleren er stadig i forandring. Vi legger opp til et tema for smakingen. Vi smaker sammen og snakker om det vi har i glasset. Her involveres dere samtalen, med en lav terskel for innspill og spørsmål. Vi har også muligheter for smaking av lokalt øl, akevitt, cognac og andre drikker i vår vinkjeller.
For grupper fra 8 – 70 personer (større grupper kan være mulig etter avtale).

Sundnes Brenneri
Sundnes Brenneri er en av få brennerier i Norge som fortsatt er i drift. De leverer mye av den spriten som blir brukt til fremstilling av akevittene i Norge. I skinnet fra levende lys i steinhvelvkjelleren fra 1800-tallet, får dere smake forskjellige akevitter samt høre litt om historien til akevitten. Det følger også med litt lokal småmat til smakingen. Kan utvides med smaking av lokalt øl fra Inderøy Gårdsbryggeri i tillegg.
For grupper  8 – 60 personer

Kjeller Sundnes.jpg

Bålkonkurranse
Her utfordres speiderinstinktet. Ved hjelp av tennstål skal det fyres opp et bål på anvist plass, og en full kjel med vann skal kokes opp. Laget får kjel og tennstål

Flåtebygging
Konstruksjonskunnskap og pågangsmot, fysikk, samarbeid og taktikk. Her kreves det mange egenskaper for å lykkes! Laget skal konstruere en flåte som skal frakte deler av laget rundt en bøye. Alle benytter redningsvest.

Bungee-running
Individuell styrke, teknikk og utholdenhet. Med et strikk festet i ryggen er det om å komme lengst fremover. Men lagets innsats avgjør suksessen!

Stafett Standup-paddleboard
Stående på et brett skal det rundes rundt to bøyer. Det er fullt mulig å runde tørrskodd, men iveren kan ta overhånd.  En øvelse som mange mestrer godt etter 1 minutt. Det å kunne stå å padle er en fin og annerledes opplevelse på sjøen. Alle sikres med redningsvest.

Tautrekking
Teknikk og styrke er avgjørende. En øvelse hvor lagene måler sin totale styrke!

Hinderløype
Øvelsen er basert på en stafett der hvor balanse og presisjon spiller inn. Vinneren er den som først har fylt opp vannsøylen sin!

Jægtvoldenfjordhotel15

Mat og drikke
Jægtolden har et kjøkken basert på lokale råvarer og en vinkjeller med mange godbiter. Gode råvarer er halve jobben og du kan nyte alt fra lokal mattradisjon til gourmetmiddag hos oss.

Vi arrangerer også bryllup, bursdager, barndåp, konfirmasjoner, firmafester og andre selskapeligheter. Vi skreddersyr meny etter deres ønske og behov.