Gyldne Øyeblikk til ditt arrangement

Vil dere ha mer innhold til arrangementet? Vi skreddersyr gode løsninger for dere, sammen med våre proffe samarbeidspartnere. Vi skaper Gyldne Øyeblikk!

Tjenestenavet Visit Innherred Skreddersyr totalpakker til ditt arrangement, og tar all jobben fra A – Å. Alt du trenger å gjøre er å spre informasjon til dine deltakere.

Har dere behov for en totalpakke bestående av et utvalg ledsagerturer/arrangementer, et sosialt arrangement og felles middag inkludert transport til og fra, er det ofte tidkrevende å sette sammen. Tjenestenavet Visit Innherred har gjort dette før og har levert slike pakker til flere arrangement, blant annet NorgesCup i golf på Stiklestad Golfklubb.

Vi setter sammen et opplegg ut fra deres ønsker, tar alt det praktiske med bedriftene, guider, busselskap osv. Dere får levert informasjonstekster til web og andre infokanaler, mens vi håndterer bookingen.

Kan det bli stort enklere?

Ta kontakt med oss for tilbud eller mer informasjon:

Ansattebilde
Christina, Kathrine, Anne, Monica og Christine